sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Klep Kukupu

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646883499968273.jpg
DEBV tahan banting Seated Double saendeng Flanged Kukupu klep

DEBV tahan banting Seated Double saendeng Flanged Kukupu klep


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

WALTER / Merk OEM

Number Model:

DEBV

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

1 PCS

harga:

Negotiable

Rincian bungkusan:

KOTAK LAPIS

Waktos pangiriman:

3-4 MINGGU

Sarat pamayaran:

T / T, LC

Supply Pangabisa:

800PCS / BULAN

WALTER DEBV Double Eccentric Butterfly Valve mangrupikeun jinis produk mainstream anu dipikaresep dina jaringan cai. Ngaliwatan desain disc na dimana puseur ieu bergeser dina dua sumbu, ieu ngabalukarkeun hiji pamutahiran badag dina nurunna nilai torsi operasi, nurunkeun gesekan on aréa sealing disc sarta hirup layanan nambahan.

Fitur

1.Double struktur klep kukupu saendeng ensures torques operasi low kalawan kinerja leakage enol
2.Batin jeung luar surfaces klep nu coated kalawan rata 250 microns ketebalan tina fusi kabeungkeut epoxy. (FBE) mnt 300micron sadia on pamundut.
Momen 3.Low diala ku ngirangan gesekan ngaliwatan bushings timer lubricating.
lalawanan dampak 4.High.
Ngurangan leungitna tekanan ngaliwatan disc dirancang luyu jeung arah aliran
leungitna 5.Pressure nyaeta di tingkat minimum ku desain aci ganda.
6.Through gearbox dirakit dina flange luhur, éta ngajaga lawang / nutup klep kalawan torques pisan low.
7.Lifting lugs jeung suku betah kasaimbangan beurat salila angkutan tur instalasi.

Data téknis

1. Desain: BS EN593
2.Flange pangeboran mun BS EN 1092-2
3. Laju tekanan: PN10/16/25
4. Nyanghareupan: EN558-1 Series 13/14
5.Working Temp.: -10 nepi ka 80 °C
6. Ukuran: DN200 – 2400
7. Awak: Beusi tuang / Beusi ductile    
Cakram: Beusi ulet
8.Epoxy résin palapis
9.Operation: Gearbox, Electric atanapi Pneumatic

jéntré gancang

1, Klep Kukupu, Klep Kukupu Flanged, Klep Kukupu Éséntrik Ganda
2, DEBV Double saendeng Flange Kukupu klep utamana muterkeun peran motong na throttling on pipa nu.
3, Awak Beusi ulet, ukuran DN200 - 2400, Operasi Gearbox.

aplikasi

Pamasangan 1.Chamber
2.Pamasangan dina tutuwuhan
3. Pipa
4.Tutuwuhan perlakuan cai
5.Stasiun ngompa
6. tank
7.Seawater aplikasi
8. Pembangkit listrik (pipa cai cooling)
9.Industri

spésifikasi

Daptar Bahan

No.

bagian Ngaran

material

standar

1

Bushing

kuningan

HPB59-1

2

Aci handap

Beusi sténless

AISI 420/304/316

3

awak

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

4

Disc Sealing

karet

EPDM / NBR

5

Panyekel

CS

komérsial

6

Pin Taper

Beusi sténless

AISI 304/316

7

Disc

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

8

Cincin kedap

Beusi sténless

AISI 304/316

9

Stuffling Flange

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

10

sokongan

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

11

Poros Top

Beusi sténless

AISI 420/304/316

12

Gearbox

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

未 标题 -1

ukuran

DN

L

PN 10

PN 16

runtuyan 13

runtuyan 14

D1

n-d1

D2

D3

D1

n-d1

D2

D3

200

152

230

295

8-23

268

340

295

12-23

268

340

250

165

250

350

12-23

320

395

355

12-27

320

405

300

178

270

400

12-23

370

445

410

12-27

378

460

350

190

290

460

16-23

430

505

470

16-27

438

520

400

216

310

515

16-27

482

565

525

16-30

490

580

500

229

350

620

20-27

585

670

650

20-33

610

715

600

267

390

725

20-30

685

780

770

20-36

725

840

700

292

430

840

24-30

800

895

840

24-36

793

910

800

318

470

950

24-33

905

1015

950

24-39

900

1025

900

330

510

1050

28-33

1005

1115

1050

28-39

1000

1125

1000

410

550

1160

28-36

1110

1230

1170

28-42

1116

1255

1200

470

630

1380

32-39

1330

1455

1390

32-48

1330

1485

Kontak pabrik pikeun dimensi séjén

panalungtikan