sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Klep Kukupu

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646882656524032.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646882656465116.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646882656115024.jpg
DFBV matak Beusi Double Flanged Centerline Kukupu klep kalawan Gearbox
DFBV matak Beusi Double Flanged Centerline Kukupu klep kalawan Gearbox
DFBV matak Beusi Double Flanged Centerline Kukupu klep kalawan Gearbox

DFBV matak Beusi Double Flanged Centerline Kukupu klep kalawan Gearbox


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

WALTER / Merk OEM

Number Model:

DFBV

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

2 PCS

harga:

9.9 USD / PCS

Rincian bungkusan:

KOTAK LAPIS

Waktos pangiriman:

2-3 MINGGU

Sarat pamayaran:

T / T, LC

Supply Pangabisa:

1000PCS / BULAN

WALTER DFBV Double Flanged Klep Kukupu kalawan aci concentric guna ngatur jeung ngeureunkeun aliran dina jaringan suplai, distribusi cai sarta stasiun pompa. Cocog pikeun ngadalikeun sareng nutup aliran sareng cai sedeng.

Fitur

1. PTFE bushing mastikeun rojongan aci maksimum. Pangrojong sakabéhna saé, stabil sareng padet.
2. korsi teuas-dijieun. Paké kirang karét tina korsi, jadi ékspansi boga impaction leutik tur gampang ngadalikeun nilai torsi dina rentang luyu. Korsi tukang phenolic ditampilkeun sapertos henteu rugi, tegangan, anti bocor, ngagantian anu merenah jsb.
3. Pikeun korsi sealing permukaan jeung deui sakabéhna, éta bisa ngurangan jumlah deformasi.
4. ISO5211 ningkatna Pad.
5. Aliran kurva condong kana garis lempeng. Kinerja pangaturan anu saé.
6. Gelembung-kedap sealing kalawan henteu leakage dina test tekanan.
7. Pilihan lega bahan, lumaku pikeun sagala rupa mediums.
8. Batang sealing teu deformasi gampang, jadi avoids fenomena leakage.
9. Struktur basajan tur merenah pikeun dijaga.
10. Hirup jasa panjang.

Data téknis

1. Desain: BS 5155 / BS EN593
2.Koneksi: Flanged ka DIN 3202, ISO 7005-1, BS EN 1092-2
3. Laju tekanan: PN10/16
4.Raray ka raray: DIN 3202 F16
5.Working Temp.: -10 nepi ka 80 °C
6. Ukuran: DN50 – 2400
7. Awak: Beusi tuang / Beusi ductile / Karbon Steel / Stainless Steel    
Cakram: Beusi ulet / Stainless Steel / Aluminium Perunggu
8.Epoxy résin palapis
9.Operation: Lever Leungeun, Gearbox, Electric atanapi Pneumatic

jéntré gancang

1, Klep Kukupu, Klep Kukupu Flanged, Klep Kukupu Flange Ganda
2, DFBV Double Flange Kukupu klep utamana muterkeun peran motong na throttling on pipa nu.
3, Awak beusi tuang, ukuran DN50 - 2400, Operasi Gearbox.

aplikasi

Pamasangan 1.Chamber
2.Pamasangan dina tutuwuhan
3. Pipa
4.Tutuwuhan perlakuan cai
5.Stasiun ngompa
6. tank
7.Seawater aplikasi
8. Pembangkit listrik (pipa cai cooling)
9.Industri

spésifikasi

Daptar Bahan

No.

bagian Ngaran

material

material

1

awak

Beusi ulet / Stainless Steel / WCB

GJS-500-7 / AISI 304/316 / Komérsial

2

Disc

Beusi ulet / Stainless Steel

GJS-500-7 / AISI 304/316 / Komérsial

3

panitik

 Beusi sténless

AISI 304/316

4

kalinggihan

EPDM / NBR

EPDM / NBR

5

gagang

Beusi sténless

AISI 410/304/420/316

6

Bushing

plastik

PTFE

7

O-cingcin

karet

NBR

8

Gearbox

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

1+ 信图片_20220307160017

ukuran

DN

A

B

C

D

n-Φd

Luhureun Flange

PN10

PN16

PN10

PN16

ISO 5211

50

120

83

108

125

4 - Φ18

F07

65

130

93

112

145

4 - Φ18

F07

80

145

100

114

160

4 - Φ18

8 - Φ18

F07

100

155

114

127

180

8 - Φ18

F07

125

170

125

140

210

8 - Φ18

F07

150

190

143

140

240

8 - Φ22

F07

200

205

170

152

295

8 - Φ22

F10

250

235

198

165

350

355

12 - Φ22

16 - Φ22

F10

300

280

223

178

400

410

12 - Φ22

16 - Φ26

F10

350

328

250

190

460

470

16 - Φ22

16 - Φ26

F10

400

376

310

216

515

525

16 - Φ26

16 - Φ30

F14

450

407

332

222

565

585

20 - Φ26

20 - Φ30

F14

500

433

358

229

620

650

20 - Φ26

20 - Φ33

F14

600

508

423

267

725

770

20 - Φ30

20 - Φ36

F16

panalungtikan