sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Klep Kukupu

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646882364297696.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646882364202176.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646882364181592.jpg
LWBV tuang Beusi Wafer Kukupu klep kalawan Lever Leungeun
LWBV tuang Beusi Wafer Kukupu klep kalawan Lever Leungeun
LWBV tuang Beusi Wafer Kukupu klep kalawan Lever Leungeun

LWBV tuang Beusi Wafer Kukupu klep kalawan Lever Leungeun


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

WALTER / Merk OEM

Number Model:

LWBV

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

10 PCS

harga:

9.9 USD / PCS

Rincian bungkusan:

KOTAK LAPIS

Waktos pangiriman:

2-3 MINGGU

Sarat pamayaran:

T / T, LC

Supply Pangabisa:

3000PCS / BULAN

WALTER LWBV Wafer Type Butterfly Valve nyaéta klep gerak rotasi saparapat péngkolan anu dianggo pikeun ngeureunkeun, ngatur sareng ngamimitian aliran 90 derajat rotasi cecekelan nyayogikeun panutupanana lengkep atanapi muka klep.

Fitur

1. Dilengkepan ku rupa-rupa bahan disc sarta bisa dipaké dina sagala rupa jenis aliran sarta aplikasi béda jeung pilihan korsi EPDM, NBR na VITON.
2. Dibandingkeun jeung jenis klep sejen, kalawan dimensi kompak na nawarkeun kaunggulan lightweight, instalasi gampang tur efektivitas ongkos.
3. The surfaces jero jeung luar awak klep anu coated kalawan fusi éléktrostatik kabeungkeut epoxy (FBE) / oven dipanggang bubuk epoxy palapis. Operasi lemes sareng umur panjang dijaga dina kaayaan anu tangguh.
4. ketebalan palapis luhur bisa dilarapkeun kana pamundut.
5. Nepi ka DN 300 (inklusif) ukuran disadiakeun kalawan uas leungeun salaku standar DN 350 (inklusif) jeung luhur disadiakeun kalawan kotak gear salaku standar.
6. Aktuator listrik atanapi Pneumatik langsung pas dina flange luhur klep (ISO 5211)
7. Teu perlu pikeun bagian perantara tambahan. Bisa dipasang dina posisi mana wae nu dipikahoyong tur Pangropéa-gratis.
8. Opat flange ningkatna semi-lugs mastikeun lokasi klep bener nalika masang
9. Awak klep na disc anu akurat machined nu ngakibatkeun torsi operasi lemah sareng hirup layanan panjang sarta reliabilitas.

Data téknis

1. Desain: EN593
2.Panyambungan: Wafer Tipe ISO 7005-1 EN 1092-1
3. Laju tekanan: PN10/16. KELAS 150, JIS 10K.
4. Beungeut: EN 558 Series 20
5.Working Temp.: -10 nepi ka 130 °C (EPDM); -10 nepi ka 100 °C (NBR); -20 nepi ka 220 °C (VITON)
6. Ukuran: DN40 – 600
7. Awak: Beusi tuang / Beusi ductile / Karbon Steel / Stainless Steel    
Cakram: Beusi ulet / Stainless Steel / Aluminium Perunggu
8.Epoxy résin palapis
9.Operation: Lever Leungeun, Gearbox, Electric atanapi Pneumatic

jéntré gancang

1, Klep Kukupu, Klep Kukupu Wafer, Leungeun Lever Kukupu klep
2, LWBV Wafer Butterfly Valve utamana muterkeun peran motong na throttling on pipa nu.
3, Awak beusi tuang, ukuran DN40 - 600, Lever Leungeun atanapi Operasi Gearbox.

aplikasi

Pamasangan 1.Chamber
2.Pamasangan dina tutuwuhan
3. Pipa
4.Tutuwuhan perlakuan cai
5.Stasiun ngompa
6. tank
7.Seawater aplikasi
8. Pembangkit listrik (pipa cai cooling)
9.Industri

spésifikasi

No.

bagian Ngaran

material

1

awak

Beusi ulet / Stainless Steel / WCB

2

Turun Bushing

PTFE/Kuningan

3

leunjeur

 Beusi sténless

4

kalinggihan

EPDM / NBR / PTFE

5

Disc

Beusi ulet / Stainless Steel / Perunggu

6

Bushing luhur

PTFE/Kuningan

7

O-cingcin

NBR

8

U-cingcin

Beusi sténless

9

Bunderan

Stainless Steel / 65Mn Steel

10

Majelis Pakem

tuang Beusi

11

Bolts / Washer

WCB / stainless steel

未 标题 -1

DN

L

D

F

ΦE

Φd

C

n-Φ

PN10

PN16

PN10

PN16

40

40

74

65

50

7

110

4 - Φ18

50

42

90

65

50

7

125

4 - Φ18

65

44

104

65

50

7

145

4 - Φ18

80

45

120

65

50

7

160

4 - Φ18

100

52

150

65

50

7

180

4 - Φ18

125

54

174

90

70

9

210

4 - Φ18

150

56

205

90

70

9

240

4 - Φ22

200

60

260

90

70

9

295

4 - Φ22

250

66

314

125

102

1

350

355

4 - Φ22

4 - Φ26

300

76

366

125

102

1

400

410

4 - Φ22

4 - Φ26

panalungtikan