sadaya Kategori

produk

Imah>produk>pariksa valves

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646878527613928.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646878527297193.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646878527507500.jpg
TDCV Ductile Iron Tilting Disc Non-slam Check Valve sareng Lever & Counter Weight sareng Damper
TDCV Ductile Iron Tilting Disc Non-slam Check Valve sareng Lever & Counter Weight sareng Damper
TDCV Ductile Iron Tilting Disc Non-slam Check Valve sareng Lever & Counter Weight sareng Damper

TDCV Ductile Iron Tilting Disc Non-slam Check Valve sareng Lever & Counter Weight sareng Damper


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

WALTER / BRAND OEM

Number Model:

TDCV

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

2 PCS

harga:

Negotiable

Rincian bungkusan:

Kotak lapis

Waktos pangiriman:

Minggu 3

Sarat pamayaran:

T / T, LC

Supply Pangabisa:

800 PCS / Bulan

WALTER TDCV Tilting Disc Check Valve nyaéta klep non-balik anu dipikaresep dina jaringan pipa dimana panutupanana langkung gancang diperyogikeun. Ngaliwatan uas counter jeung beurat napel aci na, ensures a muka lemes gumantung kana laju aliran jeung mertahankeun ngurangan kali nutup nalika aliran eureun. Kalawan desain disc na dimana puseur ieu bergeser dina dua sumbu, ieu ngabalukarkeun hiji pamutahiran badag dina nurunna nilai torsi operasi, nurunkeun gesekan on aréa sealing disc sarta hirup layanan nambahan.

fitur:

1.Double saendeng / Double Offset Disc Desain
2.Soft segel nyadiakeun panutupanana kedap serelek
3.Tilting disc - lamun disaluyukeun sasuai merlukeun serelek tekanan maju pisan leutik pikeun muka
4. adjustable uas jeung beurat pikeun mantuan klep nalika nutup ulah palu cai - tindakan ogé salaku indikator posisi
5.All anjing laut na coatings kalayan kontak ka sedeng nu disatujuan pikeun cai nginum
syarat torsi 6.Low salila operasi
7.Full palapis dina awak jeung disc internal & externally kalawan rata-rata 250 microns. Ketebalan palapis anu langkung luhur sayogi upami diperyogikeun.

Data Téknis:

1. Desain: EN 1074-3
2. Nyanghareupan: EN558 Series 14
3.Flanges: BS EN1092-2 PN10/16/25; ISO7005-2
4. Nguji: EN 12266-1
5. Ukuran Range: DN150 - 2000
6. Laju Tekanan: 1.0 Mpa; 1.6 Mpa; 2.5 Mpa
7. Suhu: -10 ° C ~ 80 ° C
8. palapis: Fusion kabeungkeut Epoxy résin.

jéntré gancang

1, Dengdekkeun Disc Cék klep, Slanted Kursi Cék klep, Kukupu Tipe Cék klep, Non-slam Cék klep
2, Dengdekkeun Disc Non-slam Cék valves dipasang dina aplikasi ngompa pikeun nyegah backflow dina sistem. Kabéh bagian interior anu stainless steel atawa coated kalawan cai nginum disatujuan epoxy, uas sarta beurat dipasangan ka tungtung aci pikeun mantuan nutup klep saméméh aliran robah arah atawa damper hidrolik nu ngajadikeun yakin disc teu Slam kana korsi jeung ngabalukarkeun. palu cai.
3, DN150 - 2000, PN10/16/25

aplikasi

1. Cai Diinum / Cai Bersih
2. Pangolahan Cai
3. Aplikasi industri

spésifikasi

No.

bagian Ngaran

material

1

awak

GGG50

2

Disc

GGG50

3

gagang

SS420

4

Bungkusan Panutup

CS

5

Segel Bushing

Al-perunggu

6

Perlindungan Bushing

SS304

7

bantalan as

SS304 + PTFE

8

Pin Taper

SS420

9

Kelenjar korsi

SS304

10

Segel dina Disc

EPDM

11

Wates eureun

SS304

12

nyekerupkeun

A2-7

13

O-cingcin

EPDM

14

baud

A2-7

15

Counter Beurat / Damper

GG25 / komérsial

未 标题 -1

DN

L

D

PCD

D1

n-∅d

PN10

PN16

PN10

PN16

PN10

PN16

PN10

PN16

DN150

210

285

240

211

8-∅23

DN200

230

340

295

266

8-∅23

12-∅23

DN250

250

395

405

350

319

12-∅23

12-∅28

DN300

270

445

460

400

370

12-∅23

12-∅28

DN350

290

505

520

460

429

16-∅23

16-∅28

DN400

310

565

580

515

480

16-∅28

16-∅31

DN500

350

670

715

620

582

20-∅28

20-∅34

DN600

390

780

840

725

682

20-∅31

20-∅37

DN700

430

895

910

840

794

24-∅31

24-∅37

DN800

470

1015

1025

950

901

24-∅34

24-∅41

DN900

510

1115

1125

1050

1001

28-∅34

28-∅41

DN1000

550

1230

1255

1160

1112

28-∅37

28-∅44

DN1200

630

1455

1485

1380

1328

32-∅41

32-∅50

panalungtikan