sadaya Kategori

News Company

Imah>media>News Company

News Company

Waktos: 2022-04-06 Hit: 85

• Suzhou Walter Aliran Control Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2013. jeung pabrik lengkep ngadeg di 2017.
• ANHUI Walter Flow Control Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2020. jeung pabrik lengkep diadegkeun dina taun anu sarua.
• Hebei Walter Aliran Control Equipment Co., Ltd didirikan dina 2021, kalawan aréa pabrik 11,000 méter pasagi, utamana dipaké pikeun produksi rupa valves Gerbang, klep kukupu, pariksa valves na valves globe.

Sateuacana:

salajengna: