sadaya Kategori

Profil Perusahaan

Imah>Tentang Kami>Profil Perusahaan

Suzhou Walter Flow Control Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profésional anu khusus dina industri cairan. Urang ngalakukeun, tur salawasna bakal, fashion hubungan bisnis lila urang tina téhnologi canggih, kualitas alus teuing jeung layanan alus.
WALTER mangrupikeun desain set, pamekaran, produksi rupa-rupa klep, sareng utamina ngahasilkeun sagala jinis wafer, jinis flange, segel keras, klep segel lemes, klep kukupu, klep cek, klep globe, strainer, klep kontrol hidrolik & Seuneu. Hydrant sapertos sapertos, produk anu seueur dianggo dina suplai cai sareng rékayasa drainase, perawatan waterworks, perawatan limbah, wangunan, minyak bumi, papermaking, tékstil, metalurgi, tambang, industri kimia, sareng 98% produk ékspor ka luar negeri. Konsumén téh ti leuwih ti 40 nagara.
Produk Walter mangrupikeun desain acc. mun DIN, BS, ANSI, AWWA, en, ISO, AS, standar API jeung produk relevan bisa disadiakeun kalawan persetujuan FM, UL didaptarkeun, sertipikat CE.
Filsafat Perusahaan
Ngolah unggal panalungtikan sacara éfisién
Ngarawat unggal pesenan sacara serius
Ngalayanan unggal palanggan considerately
Pilih kami, panén kasuksésan