sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Klep Gerbang

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646373714905740.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646373878169174.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646373878297061.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646373879366172.jpg
AWWA C515 Ductile Iron Resilient Seat Non Rising Batang Flanged Gate Valve
AWWA C515 Ductile Iron Resilient Seat Non Rising Batang Flanged Gate Valve
AWWA C515 Ductile Iron Resilient Seat Non Rising Batang Flanged Gate Valve
AWWA C515 Ductile Iron Resilient Seat Non Rising Batang Flanged Gate Valve

AWWA C515 Ductile Iron Resilient Seat Non Rising Batang Flanged Gate Valve


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

WALTER / Merk OEM

Number Model:

NRGV

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

10 PCS

harga:

49 USD

Rincian bungkusan:

KOTAK KAYU

Waktos pangiriman:

minggu 3

Sarat pamayaran:

T / T, L / C

Supply Pangabisa:

5000PCS / BULAN

WALTER Modél NRGV AWWA C515 tahan banting Seated Gate klep utamana dipaké pikeun nyambungkeun jeung neukteuk off sedeng dina pipa ku puteran bobot. valves Gerbang korsi tahan banting jeung segel bobot replaceable dirancang pikeun standar AWWA C515 DIN3352 na BS5163 pikeun pamakéan dina sistem kalawan suplai cai jeung perlakuan, irigasi jeung sanitasi.
Awak klep na bonet urang dirakit ku screws ditangtayungan ku gasket sealing dijieun. Ngaganjel dina beusi ductile ditutupan ku lapisan kandel elastomer. Iga dina beungeut luar ngaganjel pikeun mempermudah pituduh na dina awak. tightness hulu-hilir dijieun dipercaya berkat kualitas pisan élastisitas sarta rigidity tina ngaganjel.

fitur:

1.Ductile Beusi Awak & Disc ngamungkinkeun dampak tinggi na résistansi manjang
2.Disc dirancang kalayan pituduh nilon tahan abrasion anu tiasa ngabantosan kirang torsi bubuka atanapi nutup sareng lancar salami operasi.
3.Disc katutupan ku karét high-grade nu luyu jeung cai nginum.
4.Full palapis dina awak jeung disc internal & externally kalawan rata-rata 250 microns. Ketebalan palapis anu langkung luhur sayogi upami diperyogikeun.
5.The 3 O-ring segel bobot dirancang pikeun nyegah leakage bobot. sarta nyadiakeun ngagantian tina O-ring tanpa disassembling of klep tina pipa mainline.

Data Téknis:

1.Desain: AWWA C515
2. Nyanghareupan: ANSI / ASME B16.10
3. Flanges: ANSI / ASME 16.42, Kelas 125/150
4. Ukuran Range: DN50 - 600
5. Laju tekanan: CL125/150
6. Suhu: -10°C ~ 80°C (NBR)
7. palapis: Fusion kabeungkeut Epoxy résin.

jéntré gancang

1,AWWA C515 Gerbang klep, Sluice klep, Non-rising Batang Gate klep, matak beusi Gerbang klep, ulet beusi Gate klep, tahan banting Seat Gate klep, Leuleus Sealing Non Rising Batang Cai Gate klep
2, Tangguh Seated Gate valves dirancang pikeun lepas taun lila operasi di loba kaayaan. Kalawan struktur bonet bolted na, EPDM katutupan ngaganjel jeung palapis hygienic, siap minuhan paménta pikeun cai potable & aplikasi limbah.
3, AWWA C515 Gate klep, Flanged Gate klep, tahan banting Seat Gate klep, DIN3352 F4, BS5163, DN50 mun DN600, PN10/16/25

aplikasi

• aplikasi cai Potable
• Cai runtah
• Pengolahan cai sareng sistem distribusi

spésifikasi

No.

bagian Ngaran

material

standar

1

awak

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

2

Disc

Beusi ulet + karét

GJS-500-7 + EPDM

3

Batang Nut

kuningan

CZ122

4

gagang

Beusi sténless

AISI 304

5

Gasket

karet

NRR

6

tutup

pangleuleusna ti antara Beusi

NBR

7

O-cingcin

karet

NBR

8

kelenjar

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

9

O-cingcin

karet

NBR

10

Debu Cap

karet

NBR

未 标题 -1

dimensi

DN

LUAR BIASA

NGABLAK CL125 / 150

L

H

M

W

D

n-Φd

b

2"

178

250

120.5

180

152

4-19

16

2.5 "

190

283

139.5

180

178

4-19

18

3"

203

270

152.5

200

191

4-19

19.1

4"

229

320

190.5

250

229

8-19

24

5"

254

435

216

280

254

8-22

24

6"

267

485

241.5

300

279

8-22

25.4

8"

292

515

298.5

350

343

8-22

28.6

10 "

330

610

362

400

406

12-25

30

12 "

356

695

432

500

483

12-25

31.8

panalungtikan