sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Klep Gerbang

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646376322756188.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646376322967693.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646376322216426.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646376322654702.jpg
BS5163 ductile Beusi tahan banting Seat Non Rising Batang Gate klep
BS5163 ductile Beusi tahan banting Seat Non Rising Batang Gate klep
BS5163 ductile Beusi tahan banting Seat Non Rising Batang Gate klep
BS5163 ductile Beusi tahan banting Seat Non Rising Batang Gate klep

BS5163 ductile Beusi tahan banting Seat Non Rising Batang Gate klep


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

WALTER / Merk OEM

Number Model:

NRGV

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

10 PCS

harga:

39.9 USD

Rincian bungkusan:

KOTAK KAYU

Waktos pangiriman:

minggu 3

Sarat pamayaran:

T / T, L / C

Supply Pangabisa:

5000PCS / BULAN

WALTER Modél NRGV BS5163 Resilient Seated Gate valve utamana dipaké pikeun nyambungkeun jeung neukteuk off medium dina pipa ku puteran bobot. valves Gerbang korsi tahan banting jeung segel bobot replaceable dirancang pikeun standar BS5163, DIN3352 na AWWA pikeun pamakéan dina sistem kalawan suplai cai jeung perlakuan, irigasi jeung sanitasi.
Awak klep na bonet urang dirakit ku screws ditangtayungan ku gasket sealing dijieun. Ngaganjel dina beusi ductile ditutupan ku lapisan kandel elastomer. Iga dina beungeut luar ngaganjel pikeun mempermudah pituduh na dina awak. tightness hulu-hilir dijieun dipercaya berkat kualitas pisan élastisitas sarta rigidity tina ngaganjel.

fitur:

1.Ductile Beusi Awak & Disc ngamungkinkeun dampak tinggi na résistansi manjang
2.Disc dirancang kalayan pituduh nilon tahan abrasion anu tiasa ngabantosan kirang torsi bubuka atanapi nutup sareng lancar salami operasi.
3.Disc katutupan ku karét high-grade nu luyu jeung cai nginum.
4.Full palapis dina awak jeung disc internal & externally kalawan rata-rata 250 microns. Ketebalan palapis anu langkung luhur sayogi upami diperyogikeun.
5.The 3 O-ring segel bobot dirancang pikeun nyegah leakage bobot. sarta nyadiakeun ngagantian tina O-ring tanpa disassembling of klep tina pipa mainline.

Data Téknis:

1.Desain: BS5163, EN1074
2.Raray ka raray: EN558-1
3.Flanges: BS4504; BS EN1092-2 PN10/16/25; ANSI 125/150; JIS 5K/10K
4. Ukuran Range: DN50 - 600
5. Laju Tekanan: 1.0 Mpa; 1.6 Mpa; 2.5 Mpa
6. Suhu: -10°C ~ 80°C (NBR)
7. palapis: Fusion kabeungkeut Epoxy résin.

jéntré gancang

1, Gerbang klep, Sluice klep, Non-rising Batang Gate klep, matak beusi Gerbang klep, beusi ulet Gate klep, tahan banting Seat Gate klep, Leuleus Sealing Non Rising Batang Cai Gate klep
2, Tangguh Seated Gate valves dirancang pikeun lepas taun lila operasi di loba kaayaan. Kalawan struktur bonet bolted na, EPDM katutupan ngaganjel jeung palapis hygienic, siap minuhan paménta pikeun cai potable & aplikasi limbah.
3, BS5163 tahan banting Seat Gate klep, DIN3352 F4, BS5163, AWWA C515, DN50 mun DN600, PN10/16/25

aplikasi

• aplikasi cai Potable
• Cai runtah
• Pengolahan cai sareng sistem distribusi

spésifikasi

No.

bagian Ngaran

material

standar

1

awak

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

2

Disc

Beusi ulet + karét

GJS-500-7 + EPDM

3

Batang Nut

kuningan

CZ122

4

gagang

Beusi sténless

AISI 304

5

Gasket

karet

NRR

6

tutup

pangleuleusna ti antara Beusi

NBR

7

O-cingcin

karet

NBR

8

Tahan Cingcin

kuningan

CZ122

9

O-cingcin

karet

NBR

10

Nut dorong

kuningan

CZ122

11

Washer

Beusi sténless

AISI 304

12

baud

Beusi sténless

AISI 304

13

Leungeun Roda

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

14

nyekerupkeun

karbon Steel

komérsial

未 标题 -1

dimensi

DN

LUAR BIASA

FLANGED PN10 / PN16

L

H

M

D

K

G

n-Φd

b

f

50

178

215

200

165

125

99

4-19

19

3

65

190

235

200

185

126

118

4-19

19

3

80

203

265

254

200

127

132

8-19

19

3

100

229

327

254

220

128

156

8-19

19

3

125

254

350

315

250

129

184

8-19

19

3

150

267

385

315

285

130

211

8-23

19

3

200

292

485

315

340

131

266

8-23

12-23

20

3

250

330

600

406

405

350

355

319

12-23

12-28

22

3

300

356

680

406

460

400

410

370

12-23

12-28

24.5

4

panalungtikan