sadaya Kategori

produk

Imah>produk>Hidran

https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646880378917420.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646880378231767.jpg
https://www.walter-controlvalve.com/upload/product/1646880378669640.jpg
BS750 DN80 Underground Seuneu Hydrant
BS750 DN80 Underground Seuneu Hydrant
BS750 DN80 Underground Seuneu Hydrant

BS750 DN80 Underground Seuneu Hydrant


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Brand WALTER / OEM

Number Model:

FH-BS750

sertifikasi:

WRAS

surélék: [email dijaga]

gambaran

Kuantitas Orde minimum:

10 PCS

harga:

Negotiable

Rincian bungkusan:

Kotak lapis

Waktos pangiriman:

3-4 Minggu

Sarat pamayaran:

T / T, L / C

Supply Pangabisa:

2000 PCS / BULAN

WALTER BS750 Underground seuneu hydrant nyaeta screw handap desain pikeun ningkatna dina pipa cabang flanged berorientasi vertikal. Ieu screw handap hydrant manufactures dina beusi ductile kalawan outlet sadia dina gunmetal kalawan kantétan outlet pilihan. Seating pikeun stopper divulkanisir ku EPDM ka EN 681-1 sareng sadayana hydrant dilapis ku epoksi bubuk.

Fitur:

●Cap luhur salaku standar.
● ngaganjel beusi ulet, pinuh vulcanised kalawan karét EPDM.
●O-ring segel bobot replaceable dina tekenan.
●Fusion kabeungkeut epoxy palapis jero tur luar
● konstruksi tahan korosi pinuh.
●Blue fusi kabeungkeut palapis epoxy
●Integral ngangkat bar.

Data Téknis:

1. Desain: BS750 Tipe 2
2.Inlet flange dibor ka BS EN1092-2 PN10 / 16, sambungan Flange DN80, Screwed DN65 buleud thread outlet
3. Maks. Tekanan Gawé 16Bar
4.Temp Range: -10 ℃ nepi ka + 70 ℃

aplikasi

1.Sistem Pasokan Cai
2. Panangtayungan Seuneu

spésifikasi

未 标题 -1

No.

bagian Ngaran

material

standar

1

awak

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

2

Disc

Karét + Beusi ulet

EPDM + GJS-500-7

3

Batang Nut

kuningan

CuZn39Pb1

4

gagang

Beusi sténless

AISI 420

5

O-cingcin

karet

NBR

6

tutup

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

7

Nyepeng Cingcin

kuningan

CuZn39Pb1

8

Murni

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

9

sirah

pangleuleusna ti antara Beusi

GJS-500-7

10

Bolts

karbon Steel

komérsial

11

Cingcin lebu

karet

NBR

12

O-cingcin

karet

NBR

13

Dipisahkeun Set

plastik

Nilon66

14

O-cingcin

karet

NBR

15

O-cingcin

karet

NBR

16

Bolts

karbon Steel

komérsial

17

Washers

karbon Steel

komérsial

18

O-cingcin

karet

NBR

19

Panyambung Tambaga

kuningan

CuZn39Pb1

20

tutup

plastik

Nilon66

panalungtikan