sadaya Kategori

Tentang Kami

Suzhou Walter Flow Control Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profésional anu khusus dina industri cairan. Urang ngalakukeun, tur salawasna bakal, fashion hubungan bisnis lila urang tina téhnologi canggih, kualitas alus teuing jeung layanan alus.

                               

WALTER mangrupikeun desain set, pamekaran, produksi rupa-rupa klep, sareng utamina ngahasilkeun sagala jinis wafer, jinis flange, segel keras, klep segel lemes, klep kukupu, klep cek, klep globe, strainer, klep kontrol hidrolik & Seuneu. Hydrant sapertos sapertos, produk anu seueur dianggo dina suplai cai sareng rékayasa drainase ....

Diajar deui
Protection seuneu

Protection seuneu

Diajar deui

aplikasi

Produk loba dipaké dina suplai cai sarta rékayasa drainase, perlakuan waterworks, perlakuan kokotor, wangunan, minyak bumi, papermaking, tékstil, metalurgi, tambang, industri kimia, sarta 98% produk anu ékspor ka luar negeri.

wartos

Staf anu terampil sareng berpengalaman WALTER Valve nawiskeun para nasabah kami solusi anu paling inovatif pikeun nyugemakeun tungtutan klep anu béda-béda samentawis nyayogikeun harga anu kompetitif sareng pangiriman tepat waktu.

Diajar deui